Direct naar de contentDirect naar de footer
Teambuilding
Teambuilding
Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding voor een positief groepsgevoel

Een belangrijke kunst bij een teambuilding evenement is de deelnemers op een nieuwe manier naar bestaande situaties, problemen en collega's te laten kijken. Binnen die diverse vormen ervaar je je collega's op een heel andere manier. Capaciteiten worden zichtbaar die op de werkvloer tot nog toe niet tot uiting kwamen.

De regio SûdWest Fryslân waarin Landgoed Epemastate zich bevindt, biedt u tal van activiteiten. Zo kunt u voor een rondleiding door de state zelf en het nabij gelegen kerkje een gids inhuren, een rondleiding door het historische Sneek inplannen met een afsluiting bij Weduwe Joustra op Zolder voor een Beerenburg proeverij. Wat dacht u van een rondvaart over de Friese meren of een actief programma waarbij u zelf het roer in handen neemt op een origineel Skûtsje? Een heel bijzondere ervaring is de workshop "Natuurlijk leidinggeven" met behulp van actie en reactie met paarden.

Wanneer u liever een activiteit wilt inlassen in of rondom het landgoed kan bijvoorbeeld een workshop schermen, boogschieten of een wijnproeverij voor u georganiseerd worden.

Ornament
Wij staan voor u klaar !

Wij staan voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Banqueting & Sales.

Tel: 0515 412475

E-mail: info@epemastate.nl

Contact