Direct naar de contentDirect naar de footer

Grand Table en Chateau

Op vrijdag 8 maart a.s. verwelkomen wij Kaat's Kitchen als gast-chef op de state. Kaat kookt samen met Erica Friedheim van catering Haarlem de sterren van de hemel op ons landgoed. Met hun uitgesproken receptuur stellen zij een smaakvol 6-gangen voorjaarsmenu samen.

Vanaf 18.00 uur starten wij met een aperitief in één van de stijlkamerdie Epemastate rijk is. Een avondvullend programma waar wij met veel zorg voor de culinaire fijnproevers ook een wijnarrangement hebben samengesteld. Een combinatie van wijn en spijs met verrassende smaken.

6-gangen diner à € 69,00
Wijnarrangement à € 35,00

In samenwerking met Van der Valk Sneek bestaat de mogelijkheid het diner te boeken i.c.m. een hotelarrangement.

Voor het maken van een reservering kunt u contact met ons opnemen via 0515-412475 of mailen naar info@epemastate.nl