Direct naar de contentDirect naar de footer
Kraamfeest
Kraamfeest
Kraamfeest

Kraamfeest

echt anders dan anders...

Wanneer u na de geboorte van uw zoon of dochter al uw gasten in één keer wilt ontvangen, verzorgt Landgoed Epemastate graag in roze of blauwe kleur uw kraamfeest!

Via de lange oprijlaan worden uw gasten door onze parkeerwacht ontvangen en kan men zijn auto op het parkeerterrein naast de oprijlaan parkeren. Hierna wandelt men naar het unieke landhuis met origineel interieur waar men ontvangen wordt in een van de verschillende ruimtes welke Epemastate te bieden heeft.

Taart
Op Epemastate kan dit op verschillende manieren, wat dacht u van een High Tea gedeeltelijk in een roze of blauwe kleur. Uiteraard mag een bijzondere taart natuurlijk niet ontbreken, deze taart zal aangesneden worden door de kersverse ouders!

Nieuw is het fenomeen waar de kleur van de vulling van de taart onthult welk geslacht uw baby'tje is, ook dat kunnen wij voor u verzorgen in samenwerking met de patissier.

Afspraak
Een kraamfeest verzorgen wij vanaf 20 gasten en wij denken graag met u mee. Wij vernemen graag van u zodat wij vrijblijvend een voorstel op maat kunnen maken.

Ornament
Wij staan voor u klaar !

Wij staan voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Banqueting & Sales.

Tel: 0515 412475

E-mail: info@epemastate.nl

Contact