Direct naar de contentDirect naar de footer
Omdat het uw huwelijksdag is..
Omdat het uw huwelijksdag is..

Een bruiloft met allure

Omdat het uw huwelijksdag is..

Een bruiloft met allure

Vanaf het moment dat u via het Poortgebouw de binnenplaats betreedt, staat ons professionele team voor u klaar om u een intieme en onvergetelijke huwelijksdag te laten beleven.

Epemastate biedt u met haar authentieke Friese state dé ambiance en dé perfecte locatie voor uw meest onvergetelijke dag! Het prachtig terras met een parkachtige tuin voor uw receptie en fotoreportage en diverse stijlkamers, pagodetenten en koetshuis voor uw feestavond. Na het walking dinner, diner of buffet, of mogelijk een combinatie van beide, kan het feest beginnen. Na dit wervelende feest kunt u gaan genieten van een welverdiende bruidsnacht in onze Poortwachterssuite. Uiteraard bieden wij ook gelegenheid voor overnachtingen voor uw gasten in samenwerking met Van der Valk hotel Sneek. Graag bespreken wij met u uw droomdag tot in de kleinste details.

Nadat u elkaar het Ja-woord in de Rode Salon heeft gegeven, laten wij u genieten van:

- Bruisende champagne & feestelijke bruidstaart
- Luxe amuseparade
- Uitgebreid huwelijksdiner
Wij ontvangen slechts één bruidspaar per dag op de state en garanderen hiermee uw exclusiviteit.

Uw huwelijksdag wordt verzorgd door ervaren weddingplanners en een team van vaste medewerkers van Epemastate waardoor een hoogstaande kwaliteit wordt gewaarborgd.
Ornament
Wij staan voor u klaar !

Wij staan voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via onderstaand mailadres:

info@epemastate.nl

Contact